Reis door de tijd met De Eendracht

Steun ons nu om deze vier concerten te organiseren en uit te voeren!

Een reis door de tijd met Muziekvereniging De Eendracht
Muziekvereniging De Eendracht uit Uden bestaat volgend jaar 125 jaar en we willen met het project ‘Een reis door de tijd’ vier concerten organiseren en uitvoeren. En daar hebben we uw financiële hulp bij nodig!

Wat is ons doel?
Doel van dit project is een bijdrage te leveren aan de sociale verbinding van de inwoners van Uden gemeente Maashorst. Daarnaast willen we de jeugd stimuleren muziekonderwijs te volgen en zich aan te sluiten bij de vereniging. Ook willen we mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid geven muziek te maken.

Wat houdt ons project in?
Met het project ‘Een reis door de tijd’ willen we een nieuwe impuls geven aan de verbindende rol van onze muziekvereniging in Uden. Ook willen we een bijdrage leveren aan de muzikale ontwikkeling van de jeugd. Daarnaast geven we mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een podium zich te uiten middels muziek. Het project ‘Een reis door de tijd’ duurt een jaar en bestaat uit vier concerten.

Music Night is een spetterend concert dat zal plaatsvinden in Markant theater Maashorst in Uden. Het wordt een eigentijds en spectaculair concert op vrijdagavond 14 en zaterdagavond 15 april. Met zelf gearrangeerde moderne muziek en met zang en dans, beleeft het publiek de kracht van muziek als verbindende factor.

Onze leden van ‘Happy Beatz’ verzorgen in maart een totaal ander concert. Happy Beatz geeft mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid om in groepsverband muziek te maken. Samen met Het Sleutelorkest brengen zij in De Pul een ‘Knoop in je zakdoek’ concert. Hiermee laten ze zien dat zij, ondanks hun beperkingen, een stimulerende rol en voorbeeldfunctie hebben in de maatschappij.

Ons derde concert is eigenlijk meer een evenement. Op 18 juni maken we met vijf collega-korpsen uit de gemeente Maashorst en onze muzikale vrienden uit Lippstadt/Hörste een reis door Uden . Elk orkest start in een andere wijk met een muzikale wandeling en neemt de inwoners mee naar het centrum van Uden. Hier geeft het showkorps Amantius uit ‘s-Hertogenbosch een wervelende show, waar iedereen in gratis van kan genieten.

Het afrondende optreden is op 19 november in Markant theater Maashorst. Tijdens dit concert gaan we van het verleden via het heden naar de toekomst en zo is de cirkel aan het einde van ons jubileumjaar weer rond. De ‘Reis door de tijd’ is dan gemaakt.

Help ons nu!
Om deze concertreeks te realiseren hebben we geld nodig voor de organisatie. Naast een bijdrage van diverse sponsoren en de verenigingskas willen we jou ook vragen een bijdrage te leveren aan dit unieke maatschappelijke initiatief. Doneer vandaag nog via deze crowdfunding actie!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,
Mark Nederhof
Voorzitter