Music Night 2020 verplaatst!

Ook wij zijn helaas genoodzaakt de geplande Music Night in april te verplaatsen. Het goede nieuws is dat we meteen een nieuwe datum kunnen vermelden: vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020 in de evenementenzaal van Markant Uden gaat Music Night plaatsvinden!
Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig. Indien u verhinderd bent op de nieuwe datum dan kunt u uw geld terugkrijgen. Neem daarvoor contact op via info@eendrachtuden.nl

Avondvullend muzikaal feest voor alle leeftijden in samenwerking met vele zangers, zangeressen, het orkest van Muziekvereniging De Eendracht en andere topartiesten. Een avond vol belevenissen en herkenbare (meezing) muziek van onder andere ABBA, Bruno Mars, Neil Diamond, Doe Maar, Elvis, Prince, Michael Jackson, George Michael, Guus Meeuwis en André Hazes. Uiteraard is de dansvloer de gehele avond geopend en het programma zal worden afgesloten met een uitstekende feest D.J.

Na uitverkochte eerdere edities, belooft Music Night 2020 ook komend jaar weer een succes te worden.
Goed nieuws! De kaartjes voor Music Night zijn vanaf nu online te koop!!

Music Night zal plaatsvinden op vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020 in de evenementenzaal van Markant Uden.
Via onderstaande link kan eenvoudig worden doorgeklikt naar de pagina voor online tickets. Met enkele muisklikken zijn één of meerdere kaartjes besteld. Vervolgens krijgt de bezoeker een mail met hierin de e-tickets als PDF in de bijlage. De bezoeker drukt deze PDF af en neemt het mee naar Music Night. Een ticket is pas geldig als het is afgedrukt.

Tickets
De tickets kosten €14 per stuk inclusief garderobe; exclusief servicekosten (€0,35 per ticket) en transactiekosten (de hoogte hiervan is afhankelijk van de betaalmethode). Verzendkosten zijn niet van toepassing omdat het om digitale tickets (e-tickets) gaat.

Tickets kopen? https://bit.ly/mn2020tickets