Royal Music Night tijdens jubileumjaar!

In 2023 bestaat muziekverenging De Eendracht 125 jaar. De eerder geplande uitvoering van Music Night (2020, 2021) wordt verplaatst naar het jubileumjaar. De datum wordt 14 en 15 april 2023 in de evenementenzaal van Markant, theater Maashorst!
Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig. Indien u verhinderd bent op de nieuwe datum dan kunt u uw geld terugkrijgen. Neem daarvoor contact op via info@eendrachtuden.nl

Avondvullend muzikaal feest voor alle leeftijden in samenwerking met vele zangers, zangeressen, het orkest van Muziekvereniging De Eendracht en andere topartiesten. Een avond vol belevenissen en herkenbare (meezing) muziek van onder andere ABBA, Bruno Mars, Neil Diamond, Doe Maar, Elvis, Prince, Michael Jackson, George Michael, Guus Meeuwis en André Hazes. Uiteraard is de dansvloer de gehele avond geopend en het programma zal worden afgesloten met een uitstekende feest D.J.

Na uitverkochte eerdere edities, belooft Music Night ook komend jaar weer een succes te worden.
Goed nieuws! De kaartjes voor Music Night zijn in de loop van het jaar te koop!!

Music Night zal plaatsvinden op 14 en 15 april 2023 in de evenementenzaal van Markant, theater Maashorst.

Tickets
De tickets zullen in de loop van het jaar te koop komen via deze website, de website van Markant, theater Maashorst en onze facebookpagina.