Eendracht on Stage

Muziekvereniging De Eendracht is al 120 jaar een begrip in Uden en omgeving. De muziekvereniging is uitgegroeid tot een moderne muziekvereniging waar jeugd, opleiding, plezier en succes voorop staan.
Op zondagmiddag 3 november spelen alle onderdelen van Muziekvereniging De Eendracht in De Pul om iedereen kennis te laten maken met De Eendracht. De Eendracht bestaat naast een harmonieorkest uit een slagwerkgroep, een opleidingsorkest en speciaal voor mensen met een beperking Happy Beatz. Allemaal staan ze zondag 3 november op het podium van De Pul. 

Het harmonieorkest opent de middag om 14.00 uur met een 12- tal mooie nummers gevolgd door de slagwerkgroep en Happy Beatz. Het opleidingsorkest sluit de middag rond 16.00 uur af. Heb je zin in een gezellige middag of wil je misschien iets weten over opleidingen, proeflessen voor een speciale prijs of (aspirant) lidmaatschap dan ben je van harte welkom in De Pul! Wat betreft informatie over opleidingen en proeflessen vraagt je even naar Ria van Osch of Gerrit Verweij.
De entree is uiteraard gratis!