125 jarig bestaan

Muziekvereniging De Eendracht uit Uden bestaat dit jaar 125 jaar! Natuurlijk willen we dit vieren en hebben we verschillende mooie concerten en evenementen georganiseerd.

Onze leden van Happy Beatz verzorgen op zondag 19 maart 2023 een origineel concert, namelijk Happy Beatz and Friends. Happy Beatz geeft mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de mogelijkheid om in groepsverband muziek te maken. Samen met hun vrienden van het opleidingsorkest, Twist, het Sleutelorkest en verschillende zangers belooft dit een geweldige en swingende middag te worden!

Flyer125

Royal Music Night is een spetterend concert dat zal plaatsvinden in Markant Theater Maashorst in Uden. Het wordt een eigentijds en spectaculair concert op vrijdagavond 14 april en zaterdagavond 15 april 2023. Met door onze eigen dirigent Sjef Ipskamp gearrangeerde moderne muziek in combinatie met zang en dans beleeft het publiek de kracht van muziek als verbindende factor.

Op 18 juni 2023 maken we met verschillende collega-verenigingen uit de regio en onze muzikale vrienden uit Lippstadt/Hörste een stermars door Uden. Elk orkest start in een andere wijk met een muzikale wandeling en neemt de inwoners mee naar het bevrijdingspark in Uden. Hier geeft een showorkest een wervelende show, waar iedereen gratis van kan genieten.

We sluiten ons jubileumjaar af in Markant Theater Maashorst, waar we op zondag 19 november 2023 een concert geven waarbij een reis door de tijd centraal staat. Vele hits uit verschillende perioden zullen voorbij komen, voor ieder wat wils dus!

Hopelijk vieren jullie het jubileumjaar met ons mee en zien we jullie tijdens deze concerten!