Lidmaatschap

Leuk dat je lid wilt worden van Muziekvereniging De Eendracht!

Download hier het inschrijfformulier en mail of stuur het terug naar het adres dat erop staat. Wij nemen dan snel contact met je op om te bespreken welk instrument het beste bij je past, of als je al een instrument bespeelt, bij welk onderdeel van De Eendracht je het best op je plaats zult zijn. Wanneer je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd even bellen met onze secretaris Esther Loeffen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 06-48 03 70 77. Je kunt uiteraard ook altijd even komen kijken op één van de repetities van De Eendracht. Op de betreffende pagina’s kun je lezen wanneer welke groep repeteert. Onder het hoofdstuk Opleidingen kun je zien welke opleidingen er allemaal aangeboden worden binnen Muziekvereniging De Eendracht.

De kosten voor het lidmaatschap van de harmonie zijn als volgt:

Lidmaatschap volwassenen (18 jaar en ouder): € 12,50 per maand

Lidmaatschap jeugd (tot 18 jaar): € 9 per maand

Gezinscontributie: €27,50 per maand

Wat krijg je voor je lidmaatschap:

- Iedere week een repetitie door een professioneel muziekdocent/dirigent in de Klankkelder, de repetitieruimte van De Eendracht

- Doordat je lid bent van Muziekvereniging De Eendracht, krijg je een instrument in bruikleen van ons

- Een aantal leuke optredens, zoals het Nieuwjaarsconcert, Kerstconcert, uitwisselingsconcerten, intocht Sinterklaas, Koningsdagconcert etcetera.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie over onze vereniging, dan kunt u met behulp van onderstaande knop contact met ons opnemen

contact